Haberler

Öziçten ağırlama


TPF’nin Karadeniz programı, Öziçler Et Lokantası’nda yenen akşam yemeği ile sona erdi.

PERDER üyeleri, iki günlük Karadeniz programını Karadeniz PERDER üyesi Hakan Öziç’in sahibi olduğu Öziçler Et Lokantası’nda noktaladı. Samsun Kutlukent 19 Mayıs Sanayi Sitesi’nde bulunan lokanta yöresel lezzetleri ve ikram çeşitliliğiyle büyük beğeni topladı.

Lokantanın her katı 100’er kişi kapasiteli olup, toplamda 250 kişiye hizmet veriyor. Grup toplantıları, seminerler ve diğer toplu organizasyonlarda misafir ağırlıyor. Her gün 40 çeşit soğuk meze ve 10 çeşit A La Carte menü ve sebze yemekleri seçenekleri sunuluyor.
Yemek öncesi tavla oynayan  üyeler, keyif dolu anlar yaşadılar. Firma sahibi Hakan Öziç, farklı bölgelerde faaliyet gösteren PERDER üyelerini ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti.