Haberler

TPF Yönetim Kurulu Adana’da Toplandı


03 Kasım 2026

TPF Yönetim Kurulu toplantısı, Çukurova PERDER’in ev sahipliğinde Adana’da gerçekleştirildi. Toplantıda yerel perakende sektörünün gündemindeki konular değerlendirilirken, programın ardından TPF heyeti Güvenilir Ürün Platformu tarafından düzenlenen gıda sektörü buluşmasına katıldı.

Çukurova PERDER’in Ev Sahipliğinde Bir Araya Geldiler

TPF Yönetim Kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, yerel perakende sektörünün mevcut durumu, sektörel gelişmeler ve önümüzdeki döneme ilişkin çalışmalar ele alındı.

Toplantının ardından Adana’daki temaslarını sürdüren TPF heyeti, Güvenilir Ürün Platformu’nun düzenlediği “Ortak Gelecek İçin Gıda Sektörü İşletmeler Arası Eşleştirme Toplantısı” programına katıldı. TPF Başkanı Ömer Düzgün de toplantıda yaptığı konuşmada, üretici ile perakendeci arasındaki iş birliğinin önemine dikkat çekti.

Ömer Düzgün: “Birlikte Büyümek Önemli”

Gıda sektöründe güvenin, iş birliğinin ve sürdürülebilir ticaretin önemini vurgulayan TPF Başkanı Ömer Düzgün, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“Üretmek kadar ürettiğimizi değerlendirmek, ticaret yapmak kadar güven oluşturmak, büyümek kadar birlikte büyümek de önemlidir.”

Düzgün, üretici ve perakendecilerin ortak bir anlayışla hareket etmesinin hem sektörün gelişimine hem de ülke ekonomisine katkı sağlayacağını belirtti.

“Adana’daki Buluşmalarımız Sektörümüz İçin Değerli”

Adana ziyaretini değerlendiren TPF Başkanı Ömer Düzgün, Çukurova PERDER’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısının ve sektör paydaşlarıyla bir araya gelmenin önemine dikkat çekti.

Düzgün, yerel perakende sektörünün gelişimi için farklı bölgelerdeki üyelerle bir araya gelmeye ve sektörün ortak gündemini değerlendirmeye önem verdiklerini ifade etti. Adana’daki temasların, yerel perakendeciler arasındaki dayanışmanın güçlendirilmesi ve gıda sektöründeki iş birliklerinin geliştirilmesi açısından verimli geçtiğini belirtti.

TPF, yerel perakende sektörünün güçlendirilmesi, üretici-perakendeci iş birliğinin geliştirilmesi ve sektörün ortak sorunlarına çözüm üretilmesi amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.