Perder 39. Sayı - page 79

77
perder
haberler
PERDER üyeleri Şenpiliç’te
İstanbul PERDER üyeleri, Şenpiliç’in Alifuatpaşa Kesimhanesi’ni ziyaret etti
İstanbul PERDER üyeleri, raflarında satışa
sunduğu ürünlerin tesislerini ziyaret
etmeye devam ediyor. Türkiye piliç eti
sektörünün önde gelen markalarından
Şenpiliç’in Alifuatpaşa’daki kesimhanesin-
de incelemelerde bulunan PERDER üyeleri,
piliç eti hakkında da bilgi aldılar.
Şenpiliç Pazarlama Müdürü Fisun Eracar,
Şenpiliç’in son teknoloji ile donatılan Ali-
fuatpaşa Kesimhanesi ile üretim kapasite-
sini 320 bin tona yükselterek, sektördeki
liderliğini pekiştirdiğini söyledi.
Tesis gezisinin ardından düzenlenen bilgi-
lendirme toplantısının açılış konuşmasını
yapan Şenpiliç Yönetim Kurulu Onursal
Başkanı Haşim Gürdamar, “%13 pazar pa-
yıyla Türkiye’de piliç eti sektörünün lideri
olarak, sektörel anlamda tüm teknolojik
gelişmeleri ve yenilikleri yakından takip
ederek; en büyük olmanın yanı sıra, en iyi
olarak anılmayı hedefliyoruz. Şenpiliç’in iş
yapış felsefesinin temelinde; çalışanları-
na, iş ortaklarına, devlete ve çevreye karşı
dürüstlük temel anlayışı yatıyor” dedi. 
Ardından Prof. Dr. Mehmet Akan, ‘piliç
eti hakkında bilinen yanlışlar’ konulu bir
sunum gerçekleştirdi.
Toplantı sonrası Güral Sapanca’da düzenle-
nen akşam yemeğinde PERDER üyeleri
ve şirket yöneticileri yeniden bir araya
geldi. Burada bir konuşma yapan İstanbul
PERDER Başkanı İhsan Biçen, misafir-
perverliklerinden dolayı Şenpiliç ailesine
teşekkür etti.
Biçen, “Tesis ziyaretleriyle satmış oldu-
ğumuz ürünleri daha yakından tanıyoruz.
Almış olduğumuz çok değerli bilgilerle
birlikte, ürünlerin satışlarını daha bilinçli
yapıyoruz. Fabrikanızın kapılarını bizlere
açarak gezme fırsatı sağladığınız için
teşekkür ederiz” dedi. Yerli zincirler olarak
yerli üreticileri her zaman desteklediklerini
ve desteklemeye devam edeceklerini söy-
ledi.
1...,69,70,71,72,73,74,75,76,77,78 80,81,82,83,84,85,86,87,88,89,...92
Powered by FlippingBook