Page 8 - Perder Dergisi 43. Sayı
P. 8
ER6

Patron sustu
çalışanlar anlattı

“Daha iyisi için…” sloganıyla yeni
bir dönem başlatan Altunbilekler,
çalışanlarının düzenlediği basın
toplantısında çalışanlarını dinledi.

koyduğunu belirten Altunbilek, bugün 37 bin 340 metrekare
toplam satış alanına sahip mağazalarında müşterilerine en iyi
hizmeti verebilmek için 15 bin metrekarelik bir lojistik merkez, 10
bin 100 metrekarelik bir alanda kurulu Genel Müdürlük, modern
et entegre tesisleri ve akıllı mutfak ile en güvenilir gıda tedarik
zincirini oluşturduklarını anlattı.

Altunbilekler’in Bağlıca mağazasında alışveriş ortamında düzenlenen Söz Altunbilekler’de…
basın toplantısında Altunbilekler Genel Müdür Yardımcısı Öznur Altunbilekler’de müşteriyi ilk karşılayan yüz olan Manav Uğur
Altunbilek, “Bu dükkânları sabah açan, müşteriye en iyi hizmeti Ercan, “Altunbilekler huzurlu bir işyeri ve bir aile ortamı. Çalışana
sunan, akşam kapatan onlar. O yüzden bizi en iyi çalışanlarımız değer veriliyor. Bizim yüzümüz gülünce biz de müşterimize güler
anlatır” diyerek, sözü çalışanlara verdi. Manav, kasap, şarküteri, reyon görevlisi, yüzlü oluyoruz” sözleriyle başladığı konuşmasında müşteri
fırın ustası ve mutfak annesi, Altunbilekler ailesi olarak müşteri için nasıl memnuniyeti için neler yaptıklarını şöyle anlattı: “Çok çalışıyoruz.
fark yarattıklarını, “Daha iyisi için…” sloganıyla başlattıkları yeni dönemde Tezgâhlarımızdaki sebze ve meyveyi günlük olarak taze taze
başkentin alışveriş kültürüne katacaklarını anlattılar. sunuyoruz. Mevsimine göre her gün 70 çeşit ürün sunuyoruz. Halde en iyi sebze
Basın toplantısında perakende sektöründeki 30 yılı aşkın öykülerini anlatan meyveyi seçmek için tüm gece çalışan bir ekibimiz var. Her gece 02.00’den
Genel Müdür Yardımcısı Öznur Altunbilek, bugün 72 mağazayla Ankara’nın her itibaren sabaha kadar en taze ve kaliteli ürünleri seçiyoruz. Biz raflarımızda
yerine ulaştıklarını ve ilk günün heyecanıyla başkentlilere hizmet verdiklerini titizliğe, temizliğe, düzene önem veririz ve ürünümüzü sevgiyle sunarız. Ben
söyledi. “Biz Ankarayız! Bir Ankara markasıyız! Ankaralılarla kocaman bir aileyiz. tezgahı doldurup bir hafta satmam bir ürünü. Her gün azar azar sipariş ederim
Küresel düşünüyor, yerel hareket ediyoruz” diyen Altunbilek, Altunbilekler ki taze olsun. Sebze meyvenin tezgahımıza nereden geldiğini biliriz. Ürünümüzü
olarak müşteri memnuniyetini sürdürülebilir kılmak için her yeni gün “daha iyisi tanırız. Tarlanın en tazesinin, bahçenin en kalitelisinin seçildiğini biliriz. Bu
için” ne yapabileceklerini araştırdıklarını anlattı. Günde 80 bin kişiye hizmet yüzden de müşteriye gönül rahatlığıyla tavsiye edebiliyorum.”
veren ve ortalama 10 bin çeşit ürün sunan Altunbilekler’in taze ürün gruplarıyla
öne çıktığını ve semtinin marketi olmak için müşteri ihtiyaçlarını önceliğine Etimize güveniyoruz, sürpriz yok
35 yıldır sektörde olan Altunbilekler’in 3 yıldızlı kasabı Kemal Kaya ise,
“Altunbilekler’de başarınız ödüllendirilir. Ben de, işimde uzman olduğumu
kanıtlayarak üç yıldızımı aldım ve şimdi yeni uzmanlar yetiştiriyorum.” dedi.
Kaya, daha iyisi için ne yaptıklarını ise şöyle anlattı: “Daha iyisi için en güvenilir
besi çiftlikleriyle çalışıyoruz. Buradan etiyle ünlü restoranlara bile mal sattığımız
olur. Etin bize nasıl ulaştığını da biliriz. Etlerimiz et entegre tesisinde veteriner
   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13