Page 88 - Perder 45. Sayı
P. 88
TRİN86
Efsİna'dan Folİk Asİtlİ
Denİz Tuzu
Tuz sektörünün inovatif markası Efsina, Türkiye’de bir ilke imza atarak Folik Asitli Deniz
Tuzu üretti. Folikasit içeren yeni ürün kadınların, çocukların ve özellikle de hamilelerin
günlük folikasit ihtiyacını karşılama konusunda destek olacak bir ürün. Efsina Genel
Müdürü Özgür Özdemir, tüketicilere fark yaratan inovatif ürünler sunma hedeflerine
paralel bir yatırımla Folik Asitli Deniz Tuzu’nu geliştirip tüketicilerin beğenisine
sunduklarını söyledi. Hamilelik öncesinde ve hamilelik sırasında tüketimi büyük
önem taşıyan folik asit, insan vücudunda hücre yapısında kansere neden olabilecek
değişikliklerin önlenmesi bakımından da büyük önem taşıyor.
Saray Bİsküvİ'den yenİlİk
Yeniden dizayn edilen 500 gramlık kapları ve arttırılan fındık
lezzetiyle Çikonella keyfi artık çok daha uzun sürecek .Yeni
Çikonella'da artan fındık oranı lezzeti katlıyor. Anneleri, çocukları
için bu lezzete davet ediyor. Yenilenen Çikonella’nın 500, 400
ve 150 gramlık seçeneklerine zincirler mağazalar ile seçkin
marketlerden ulaşılabiliyor. Yoğunlaştırılmış fındık lezzeti ile
yenilenen Çikonella'nın lezzet ile kaliteyi birleştiren yeni tadı,
tüketiciye iyi şeyler hissettiriyor.
Koska’dan dİyabetİk helva
Koska, diyabetik hastalar için özel olarak
‘tek öğünlük diyabetik helva’ üretti.
Koska’nın Türk Diyabet ve Obezite Vakfı, Türk Diyabet Cemiyeti ve ODTÜ Gıda Fakültesi
ile ortaklaşa yürüttüğü çalışmalar, diyabet hastalarının bir öğünde 40 gramı geçmemek
kaydı ile diyabetik helva tükettiklerinde, kan şekerlerinde herhangi bir yükselme
gözlenmediğini ortaya koydu. Bu bilgiden yola çıkan Koska, diyabet hastalarını
geleneksel helva lezzetinden alıkoymamak için diyabetiklere özel tek öğünlük helva
çıkardı.
Koska, 9 adet tek öğünlük 40 gr diyabetik sade helvayı tek bir pakette tüketiciye
sunuyor. Tüketiciler, 9x40 gr’lık helva paketlerine Koska mağazaları, tüm zincir
marketler ve online internet adresinden ulaşabilirler.
Efsİna'dan Folİk Asİtlİ
Denİz Tuzu
Tuz sektörünün inovatif markası Efsina, Türkiye’de bir ilke imza atarak Folik Asitli Deniz
Tuzu üretti. Folikasit içeren yeni ürün kadınların, çocukların ve özellikle de hamilelerin
günlük folikasit ihtiyacını karşılama konusunda destek olacak bir ürün. Efsina Genel
Müdürü Özgür Özdemir, tüketicilere fark yaratan inovatif ürünler sunma hedeflerine
paralel bir yatırımla Folik Asitli Deniz Tuzu’nu geliştirip tüketicilerin beğenisine
sunduklarını söyledi. Hamilelik öncesinde ve hamilelik sırasında tüketimi büyük
önem taşıyan folik asit, insan vücudunda hücre yapısında kansere neden olabilecek
değişikliklerin önlenmesi bakımından da büyük önem taşıyor.
Saray Bİsküvİ'den yenİlİk
Yeniden dizayn edilen 500 gramlık kapları ve arttırılan fındık
lezzetiyle Çikonella keyfi artık çok daha uzun sürecek .Yeni
Çikonella'da artan fındık oranı lezzeti katlıyor. Anneleri, çocukları
için bu lezzete davet ediyor. Yenilenen Çikonella’nın 500, 400
ve 150 gramlık seçeneklerine zincirler mağazalar ile seçkin
marketlerden ulaşılabiliyor. Yoğunlaştırılmış fındık lezzeti ile
yenilenen Çikonella'nın lezzet ile kaliteyi birleştiren yeni tadı,
tüketiciye iyi şeyler hissettiriyor.
Koska’dan dİyabetİk helva
Koska, diyabetik hastalar için özel olarak
‘tek öğünlük diyabetik helva’ üretti.
Koska’nın Türk Diyabet ve Obezite Vakfı, Türk Diyabet Cemiyeti ve ODTÜ Gıda Fakültesi
ile ortaklaşa yürüttüğü çalışmalar, diyabet hastalarının bir öğünde 40 gramı geçmemek
kaydı ile diyabetik helva tükettiklerinde, kan şekerlerinde herhangi bir yükselme
gözlenmediğini ortaya koydu. Bu bilgiden yola çıkan Koska, diyabet hastalarını
geleneksel helva lezzetinden alıkoymamak için diyabetiklere özel tek öğünlük helva
çıkardı.
Koska, 9 adet tek öğünlük 40 gr diyabetik sade helvayı tek bir pakette tüketiciye
sunuyor. Tüketiciler, 9x40 gr’lık helva paketlerine Koska mağazaları, tüm zincir
marketler ve online internet adresinden ulaşabilirler.