
26 Şubat 2016Vahdet Sarıkaya güven tazeledi
Organize perakendenin en önemli halkası olan yerel zincir marketlerin çatı örgütü Türkiye Perakendeciler Federasyonu’na bağlı Ege Perakendeciler Derneği’nin (PERDER) Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Derneğin kurucu Başkanı Vahdet Sarıkaya, oy birliği ile bir dönem daha Ege PERDER’in Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçildi. Perakende sektörünün en önemli ve en büyük ... devamı

25 Şubat 2016Ankara PERDER’de bayrak değişimi
Organize perakendenin en önemli halkası olan yerel zincir marketlerin çatı örgütü Türkiye Perakendeciler Federasyonu’na bağlı Ankara Perakendeciler Derneği’nin (PERDER) Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Ankara PERDER Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüten Mehmet Ali Başdurak, görevi Ali Uyanık’a devretti. Perakende sektörünün en önemli ve en büyük çatı örgütü ... devamı

17 Şubat 2016TPF, Türkiye genelinde eğitim seferberliği başlattı
TPF, sektördeki donanımlı ve kalifiye eleman ihtiyacını karşılamak, üye marketleri ile Türkiye’nin her bölgesinde aynı standartta hizmet vermek, müşteri memnuniyeti sağlamak amacıyla eğitim seferberliği başlattı. Unilever ve Nutricia Anne Bebek Beslenmesi sponsorluğunda hayata geçen proje kapsamında 6 ayda 23 ildeki yüzlerce çalışan için mağaza yönetimi, kategori yönetimi ve ... devamı

15 Şubat 2016Et tavan fiyat açıklaması
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının, kırmızı et sektörü temsilcileriyle bir araya gelerek et tavan fiyatını belirlediği görüşmelere maalesef bizler yerel marketler olarak davet edilmedik. Dolayısıyla konuya ilişkin bir ön bilgimiz olmadığı gibi, görüşümüzü de beyan edemedik. Okuduğumuz haberlerde gördüğümüz kadarıyla, görüşmelerde Ulusal Kırmızı Et Konseyi, ... devamı

05 Şubat 2016TPF, Uluslararası Food Product fuarına tüm PERDER’leri ile katılıyor
TPF, Türkiye’nin en kapsamlı gıda ve içecek fuarı Anfaş Uluslararası Food Product’a 15 PERDER üyesi ve bölgelerinde marka haline gelen zincir marketlerden oluşan alım heyeti ile katılıyor. Bu yıl 10-13 Şubat tarihleri arasında kapılarını 23. kez aralayacak olan organizasyonda yerel ve zincir marketler, yeni işbirlikleri için 2 bin 500 markanın yöneticisi ile bir araya gelecek. ... devamı

04 Şubat 2016Eğitimde yeni dönem
Üçler Market, yeni eğitim videolarıyla çalışan verimliliğini artırmayı hedefliyor. 2011 yılında kurulan Üçler Akademi, görsel videolarla hazırladığı “Üçler’de Bir Gün” temalı eğitim videolarıyla , yeni çalışma dönemine yeni bir heyecanla başladı. Görselliğin algıda seçiciliği arttırdığı ve uygulamada fark yarattığını düşünen Üçler İnsan Kaynakları ... devamı

02 Şubat 2016Biçen’de İç Eğitmenler dönemi başladı
Eğitimcinin Eğitimi Programı’nı başarıyla tamamlayan eğitmen adayları, İç Eğitmen olarak göreve başladılar. Gelecek vizyonu için kendini sürekli yenileyen Biçen, kurumsal gelişimini desteklemek amacıyla Temmuz 2015’te Eğitimcinin Eğitimi Programını (EEP) başlatmıştı. EEP sürecini başarıyla tamamlayan Biçen eğitmenleri kurum içi eğitim çalışmalarına başladı. Danışman, ... devamı

01 Şubat 2016TPF, yenilenen yüzüyle yeni adresinde
Organize perakendenin en önemli halkası olan yerel zincir marketlerin çatı örgütü Türkiye Perakendeciler Federasyonu yeni yıla, yeni internet sitesinde, yenilenen ara yüzüyle girdi. Sektörün büyümesi için ülke genelinde önemli çalışmalara imza atan TPF, artık www.tpf.com.tr adresinde hizmet verecek. Perakende sektörünün en önemli ve en büyük çatı örgütü konumunda olan Türkiye ... devamı

14 Ocak 2016Yerel marketlerin satışı yılbaşı haftasında yüzde 32 arttı
Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) Başkanı Mustafa Altunbilek, yerel zincirlerin yılbaşı haftasında, bir önceki yılın aynı dönemine göre satışlarını yüzde 13 artırdığını söyledi. Türkiye genelini etkisi altına alan kar nedeniyle 2016’yı evde karşılayan tüketiciler, yılbaşında en çok tatlı, beyaz et, kuruyemiş ve meyve tüketti. TPF Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa ... devamı

07 Aralık 2015Çalışanlar hijyen eğitiminde
Bursa PERDER üyesi mağaza çalışanları hijyen eğitimi aldılar. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) 12.Komite desteği ile Bursa PERDER üyesi işletmelerin çalışanlarına yönelik olarak hijyen eğitimi düzenlendi. Katılımcılara, kamu sağlığını yakından ilgilendiren gıda hijyeni konusunda dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında ayrıntılı bilgiler verildi. Eğitim programı hakkında ... devamı