Perder 35.Sayı - page 65

65
perder
haberler
Personeller eğitimde...
İkinci yeşil mağaza
Kalafatlar ve Tatsen çalışanları, Gıda güvenliği, İletişim ve Müşteri İlişkileri eğitim-
lerine katıldılar
WWF-Türkiye ve Unilever yetkilileri ile birlikte Ataevler şubesi için incelemelerini
tamamlayan Özhan, bir Yeşil Nokta diploması daha almaya hazırlanıyor
Kalafatlar Marketler Zinciri
ve Tatsen Unlu Mamuller
firmasının yönetici ce per-
sonelleri, İşletme Danışmanı
Önder AYDIN tarafından ver-
ilen Gıda Güvenliği, İletişim ve
Müşteri İlişkileri eğitimlerine
katıldılar.
Kalafatlar Marketler Zinciri
Yönetim Kurulu Başkanı Os-
man KALAFAT, “Biz buralıyız,
halkın içinden insanlarız, ulu-
sal ve uluslararası firmalar ile
rekabet ediyoruz. Halkımızın
bizi tercih etmesi için, bizim
hizmet kalitemizin ulusal
ve uluslararası firmalardan
daha yüksek olması gereki-
yor. Eğitimler bu sebep ile bizim için çok
önemli. Biz müşterilerimizin mutluluğuna
odaklandık” dedi.
Eğitim proğramlarının sonunda, tüm
yönetici ve personelin hem unlu mam-
ullerde hem de marketlerde uygulanan
gıda güvenliği şartlarının
daha sıkı kontrol edilmesi
ve personelin bilgilerinin
yenilenerek geliştirilmesi
sağlanacak. Gıda güvenliği
uygulamalarının daha sıkı
takip edilmesinin yanında,
personelin kurum içi iletişim
ve müşteri ilişkileri konusun-
da yetkinliğinin artırılması
amaçlandığı söylendi.
Kalafatlar’ın ve Tatsen’in
hizmet kalitesi hedefinin
yüksek olduğunu söyleyen
İşletme Danışmanı Önder
AYDIN, personelimizin mesle-
ki bilgi, becerisini artırmak ve
müşteri ile iletişim konusun-
da tamamen müşteri odaklı davranma-
larının sağlanmasının amaçlandığını
söyledi.
Özhan Marketler Zinciri, çevreci politi-
kalarını hayata geçirerek Yeşil Nokta
çalışmalarına hızla devam ediyor. Özhan,
WWF-Türkiye ve Unilever ile birlikte
yürüttüğü Yeşil Nokta Projesi kapsamında
Ertuğrul Şubesi için aldığı Yeşil Nokta Di-
plomasını Ataevler şubesi için de almaya
hazırlanıyor.
Özhan Marketler Zinciri Genel Müdürü
İbrahim Özhan, “Ertuğrul şubesi için al-
dığımız Yeşil Nokta diploması başlangıçtı.
Bir sonraki adım olarak Ataevler şubem-
izi Yeşil Nokta olması için hazırlıyoruz.
Hedefimiz, projemizi tüm Özhan şubel-
erinde hayata geçirmek” dedi.
Özhan’ın vizyoner yapısı ve yeniliklere
yaklaşımının, Yeşil Nokta Projesi’nin
başarısında önemli olduğunu belirten
WWF-Türkiye Yetkilileri, “Projeyi ve
süreci hâlihazırda başarıyla yürüten bir
ekiple çalışmak bizim açımızdan da çok
değerli” dedi. Ataevler Şubesi için yapılan
hazırlıklar hakkında bilgi veren yetkililer,
“Marketin soğutucu dolaplarının çıkardığı
atık ısının, mekânın dışına atılmak yerine
basit bir kanal sistemi sayesinde market
içini ısıtmak amaçlı olarak kullanıldığını
öğrendik. Özel bir filtre sayesinde
partiküllerden arındırılan ısınmış hava,
marketin içine verilerek doğal bir ısıtma
sağlanmaktadır. Bu şekilde marketin
ısıtma giderlerinde tasarruf edilerek hem
doğaya hem de ekonomiye katkıda bu-
lunulmaktadır” diye konuştu.
1...,55,56,57,58,59,60,61,62,63,64 66,67,68,69,70,71,72,73,74,75,...88
Powered by FlippingBook