Perder 35.Sayı - page 64

64
Reyonerler eğitime başladı
Tatsen ile Ordu’yu tanıtacak
İstanbul PERDER Akademi reyoner sınıfıyla eğitimlerine hızla devam ediyor
Tatsen markasıyla unlu mamul üretimi yapan Kalafatlar, kendi logoları olan tavşanlı
pastalarını piyasaya sürme hazırlığında
Şubat 2013 tarihinde mağaza müdürü ve yöneti-
ci yetiştirme programlarıyla eğitim faaliyetlerine
başlayanlan İstanbul PERDER Akademi, yeni eğitim
döneminde reyoner sınıfı açarak çalışmalarına
devam ediyor. Akademi kapsamında verilen tüm
eğitimler, üretici firmaların destekleriyle yürütülüyor.
Reyoner sınıfı eğitimleri, P&G işbirliği ile başladı.
Reyoner sınıfı eğitimleri 28 saatlik bir müfredattan
oluşuyor. Eğitim müfredatında Müşteri İlişkileri,
Zaman ve Stres Yönetimi, Beden Dili Eğitimi, Etkili
İletişim, Rafta Bulunurluk ve Yok Satma, Alışverişçi
Trendi gibi birçok eğitim yer alıyor. Yaklaşık 4 hafta
sürecek olan eğitmlerin sonunda eğitime gelen per-
sonellere katılım sertifikası veriliyor.
İstanbul PERDER Başkanı İhsan Biçen; “Şu anda
önem verdiğimiz en önemli konu eğitimdir. Yerel ve
organize perakendeciliğin gelişimine, değişimine
katkı sağlamanın en etkin yolu insanları eğitmekten ve değişimini sağlamaktan geçer. Çok iyi biliyoruz ki; değişim önce düşüncele-
rde başlar. İşte tam bu noktada olmak istiyoruz. Yani ülkemizin genç nüfus yapısının sağlıklı eğitimlerle, doğru büyümelerine destek
olmak istiyoruz.” dedi.
P&G yetkilileri, İstanbul PERDER’in mağazalarda alışverişci odaklı personel yetiştirme çalışmalrını desteklemekten mutlu olduklarını ve
işbirliklerini devam ettirmek istediklerini dile getirdiler.
Kısa bir süre önce Tatsen markası ile
unlu mamul üretimine başlayan Kala-
fatlar, hedef büyüterek tüm Türkiye’ye
açılmaya hazırlanıyor. Kalafatlar’ın
hedefi Ordu’dan Türkiye’nin her yerine
Tatsen’le Ordu’yu tanıtmak.
Kalafatlar Market Yönetim Kurulu Üyesi
Osman Kalafat, “Ordu’da daha kaliteli ve
daha hijyenik ürün üretiyoruz. Müşteri
memnuniyeti bizim için ilk sırada
yer alıyor. Pastane bölümümüzde 13
kişi imalat olmak üzere, 33 kişi unlu
mamuller bölümünde çalışıyor. 100’e
yakın isim listesi yaptık. Tatsen yiyecek
içecek yönünde tescilledik. Gıda ile
ilgili her şey üretilebilir. Türkiye’nin her
yerine ürün göndermeyi hedefliyoruz.
Bu markayı tescilleyeli 11 ay oldu. Tür-
kiye’nin markası. üç marketimizde yaş
pasta ve unlu mamuller satılıyor” dedi.
Yollarını bir sene önce dünyanın bir çok
yerinde çalışarak deneyim kazanmış unlu mamuller ustası Mehmet Özenç ile birleştiren Kalafatlar’ın şimdilerde hedefi kendi logo-
ları olan tavşanlı pastayı müşterileriyle buluşturmak.
perder
haberler
1...,54,55,56,57,58,59,60,61,62,63 65,66,67,68,69,70,71,72,73,74,...88
Powered by FlippingBook