Perder 35.Sayı - page 12

12
perder
perakende turu
CNR İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen
fuar kapsamında, Reis Gıda’nın standına
Tunus, Dubai, Arabistan, Çin başta olmak
üzere, Uzakdoğu, Ortadoğu ve Afrika ülkel-
erinin temsilcileri ve işadamları yoğun
ilgi gösterdi. Yapılan görüşmelerde ikili
işbirlikleri değerlendirildi. Reis Gıda’nın
Anadolu genelinden ve Avrupa’dan 30’un
üzerinde bayisi bu fuarda bir araya geldi.
Reis Gıda’nın, Anadolu şehirlerindeki
raflarda, rakibi olmadığını ifade eden Reis
Gıda Genel Satış Müdürü Abdullah Kargın,
şunları söyledi: “Reis Gıda’nın ürün gamın-
da, pirinç ve bakliyat grubunda 44 ürün
çeşidimiz bulunuyor. Anadolu şehirlerinin
raflarında, A kalite bir marka olarak yer-
imizi alıyoruz. Raflarda rakibimiz yoktur
ve sektörümüzde Türkiye’de 1 numarayız.
Nitekim, Marmara Bölgesi başta olmak
üzere, Karadeniz, Doğu Anadolu, Ege,
Akdeniz gibi tüm bölgelerimizdeki illerden
yoğun talep gören bir marka olduğumuz
için, ürünlerimizi ve hizmetimizi ülkemiz
geneline yaygınlaştırmaya devam etme-
kteyiz”
Van ve Hakkari ilçeleri bayisi Dikiciler A.Ş.
Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Dikici,
“Bölgemizdeki market ve bakkalların
raflarında bulunan Reis Gıda ürünlerine,
bölge insanımızdan yoğun talep var. Kali-
tesiyle bir numara olan Reis ürünlerinden
en çok pirinç tercih ediliyor” dedi.
Katar Bayisi, Aydın Özmaya İthalat ve
İhracat şirketinin yetkilisi Aydın Özmaya,
şunları söyledi: “Katar’da, Türk marka-
larına çok ama çok yoğun bir ilgi vardır.
Reis Gıda’yı kaliteli olması ve marka
bilinilirliğinden dolayı tercih ettik. Firma
olarak Katar’da, Reis Gıda’nın da araların-
da bulunduğu 15’e yakın Türk markasının
distribütörlüğünü yapıyoruz. Katar’da, 18
bine yakın Türk yaşıyor. Öncelikli olarak,
Türk vatandaşların yanı sıra, bölgedeki
oteller ve lüks restoranlar da Reis Gıda
markalı ürünleri tercih ediyor. Lezzetini
tadanlar, yoğun gösteriyor. Katar’da Reis
Gıda markalı ürünlere olan talep her geçen
gün artıyor” dedi.
Reis, bayileri ile buluştu
Reis Gıda, İstanbul 21.Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı’na katıldı
Torku Günlük Sütü tüketici ile buluşturan Konya Şeker, Türkiye’de günlük sütte
geri dönüşümlü ambalajı ilk defa kullanan firma oldu
Konya Şeker’in Torku Günlük Sütü
tüketici ile buluştu. Torku Günlük
Sütün üretiminde kullanılan ESL
teknolojisiyle sütün sağıldığı ilk
andaki lezzeti muhafaza ediliyor,
tazeliği ve doğallığının yanı sıra
besin değerleri de korunuyor.
Torku Günlük Süt bakterilerin
sütten düşük sıcaklıkta ayrıl-
masını mümkün kılan ve 8°C’nin
altında muhafaza edildiğinde
en az 21 gün raf ömrü sağlayan
ESL teknolojisi ile üretiliyor.
ESL teknolojisinde, geleneksel
pastörizasyon işlemi yerine,
mikrofiltrasyon işlemi kul-
lanılarak, ürünün fazla ısıl işlem
görmesine engel olunuyor, sütün
lezzeti ve besin değeri korunuyor.
Böylece Torku Günlük Süt üretil-
diği ilk günden, raf ömrünün
sonuna kadar, lezzetini ve kalite-
sini geleneksel taze sütten ayırt
edilemeyecek şekilde koruyor.
Torku Günlük Süt, Türkiye’de ilk
defa günlük süt paketlerinde
kullanılan geri dönüşümlü karton
ambalajı ve kutu dizaynıyla da
pazarda farklılaşıyor. Konya
Şeker, Türkiye’nin geri dönüşüm-
lü kutuya sahip ilk çevreci günlük
sütünü üretiyor. Torku Günlük
Süt, sahip olduğu büyük kapağı
ile sütün daha kolay dökülmesini
sağlıyor.
Torku’dan çevreci adım
1...,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,...88
Powered by FlippingBook