Perder 35.Sayı - page 13

13
perder
perakende turu
Sultan Et, 40. yılında 7 ana
grupta 140 çeşit ürüne ulaştı.
Üretim merkezini 20 milyon TL’lik
yatırımla yenilediklerini söyleyen
Sultan Et Yönetim Kurulu Başkanı
Mustafa Bılıkçı, TSE’den Helal
Gıda Sertifikası aldıklarını ve ar-
dından da Türk Sucuğu Standartı
alan ilk firma olduklarını belirter-
ek, ürünlerini Sultan, Serdar ve
Anadolu markalarıyla tüketiciyle
buluşturduklarını ifade etti.
ETBİR Başkanlığı görevini de
yürüten Mustafa Bılıkçı, geçen
yıl Sultan Et’in toplam satışının
yüzde 20’sinin İç Anadolu
Bölgesi’nde gerçekleştiğini kaydederek, “2013’ün ilk 7 ayında
Sultan Et yüzde 40 büyüme elde etti. Bu büyümeyle birlikte toplam
satışımızın yüzde 25’ini de İç Anadolu Bölgesi’nde gerçekleştirdik.
Bu bölgede satışlarımızı artırdık” diye konuştu.
Bılıkçı, hedeflerini İç Anadolu Bölgesi’ndeki her tüketim noktasına
ulaşmak olarak belirlediklerini sözlerine ekledi.
Sultan Et
yüzde 40
büyüdü
Sultan Et, 40’ıncı yılında İç Anadolu
Bölgesi’ndeki satışlarını geçen yıla göre
artırdı
1...,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12 14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,...88
Powered by FlippingBook