Perder Dergisi 42. Sayı - page 126

RÖPORTAJ
124
Danacızade
hedef büyüttü…
G
ıda perakende sektörüne 1987 yılında Ankara Ulus
Hal’de başlayan Macit ailesi, Yenikent bölgesinde yeni
bir yatırıma imza attı. 2015 yılı itibariyle Danacızade
Et ve Et Ürünleri İşleme Tesisi faaliyete geçerek sucuk,
salam, pastırma, kavurma ve sosis üretimine başladı. 22 dönüm
arazi üzerinde bulunan tesis, 3200 metrekare kapalı alana sahip.
Tesiste 2 adet şok depo, 1 adet dondurulmuş muhafaza, 8 adet
soğuk muhafaza ve 1 adet çift rejimli depo bulunuyor. Tesisteki
depolar ve işleme alanı ortam sıcaklıkları bilgisayar sistemi ile
sürekli kayıt altına alınıyor. Tesiste ayrıca 18 arabalık 2 adet
klimatik odası, 12 arabalık 1 adet fırını ve 12 arabalık hem fırın
hem de klimatik oda olarak kullanılabilen fırın yer alıyor.
Macit Market Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Macit, Danacızade
markasını bayiler aracılığıyla Türkiye’nin birçok bölgesine
ulaştırdıklarını söyledi. Macit, yeni üretim tesisi ile birlikte
Danacızade markasını dünya pazarına çıkarmayı hedeflediklerini
belirtti. Macit, “En büyük gücümüz 30 yıldır perakende
müşterisinin damak tadını ve beğenisini bilen bir perakendeci
olmamız diyebilirim. Bu işe başlarken ne istediğimizi bilerek,
kendimize güvenle başladık. Her şey istediğimiz gibi devam
ediyor. Bilgimizi emanet ettiğimiz deneyimli, uzman kadromuz
ve tüm bunları birleştirdiğimiz kaliteli üretim tesisimiz markamızı
değerli kılıyor” dedi.
Orhan Macit, yeni üretim tesisi
ile birlikte Danacızade markasını
dünya pazarına çıkarmayı
hedeflediklerini belirtti.
C
M
Y
CM
MY
CY
CMY
K
1...,116,117,118,119,120,121,122,123,124,125 127,128,129,130,131,132,133,134,135,136,...140
Powered by FlippingBook